fbpx
Zakaj je tvoje fizično telo tako zelo pomembno?

V tem življenju hočemo ali ne, samo nekako v enem fizičnem telesu – pa če nam je všeč ali ne 😉

To telo smo si izbrali že prej kot duša in smo točno vedeli, katere izkušnje potrebujemo v točno tem fizičnem telesu.

Življenjska izkušnja kar mnogo ljudi je prav življenje v fizičnem telesu, v katerem se mogoče na trenutke ne znajdemo ali ne znamo delati z njim, saj nam nihče ni dal navodil za uporabo 😀

Vendar pa smo tu na Zemlji zato, da raziskujemo, da spoznavamo naše fizično telo in osnova, ki te lahko pripelje v vedno novo nadgradnjo, je, da se s svojim fizičnim telesom povežeš ter zgradiš odnos z njim.

In zakaj je tvoje telo tako zelo pomembno?

👉 imaš samo eno telo

👉 tvoje zdravje je odvisno od tega, kako boš deloval/a v odnosu s fizičnim telesom

👉 kvaliteta tvojega življenja je odvisna od tega, kako se boš “obnašal/a” do svojega telesa

👉 celotna tvoja življenjska izkušnja je odvisna najprej od tvojega telesa

Tvoja fizično telo je tvoj dragulj preko katerega lahko okušaš in izkušaš ter živiš.

Dokler svojega mindseta ne naravnaš na miselnost, da tvoje telo ni koš za odpadke (beri: za hrano, ki jo mečeš vase, čeprav se po njej počutiš slabo) in da tvoje telo hira pod težo stresa, ki ga povzročamo sami sebi (sem spadajo tako prijetna občutja in adrenalin, kot tudi neprijetna občutja, kot so strah, bolečine in travme), tvoje fizično življenje ne more imeti dolgoročno kvalitete.

Če se ti dogaja, da je tudi tvoje telo deležno teže tvojih čustve/bčutkov ter resnično končno želiš narediti nekaj za svoje telo in ga osvoboditi, da zadiha ter da se lahko vsakdan znova samo regenerira, je najprej pomembna skrb za tvojo sproščenost in za neobremenjenost.

Če pa želiš v tem podporo ter energijsko pomoč in mentorstvo, si dobrodošla/el v programu Vzemi svojo moč nazaj.

Program Vzemi svojo moč nazaj, o katerem si laho več prebereš spodaj s klikom na gumb, ti bo dolgoročno pomagal, da svoje telo osvobodiš, ga razbremeniš ter s tem vplivaš na kvaliteto svojega življenja.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.