fbpx
Zakaj prisluhniti skrivnostnemu svetu duš?

Ne glede na to v kaj verjameš ali kako živiš, si v sebi najprej duša in kot takšna povezana z drugimi ljudmi in z živalmi.

Ja, prav bereš : tudi z živalmi.

Tudi živali so najprej duša in nato žival v obliki.

Pred kratkim sem zelo pozorno opazovala, kaj se je zgodilo z dušo kozlička, ki sem ga videla tekati okoli in ki je bil del mojega okolja. Zaradi zakola mu je bilo odvzeto fizično telo.

Priznam, da zakola nikoli, ampak res nikoli, nisem mogla spremljati, ker me je stiskalo ob ječanju in zvokih… vse do letošnjega zadnjega zakola, ko sem na vse začela gledati popolnoma iz dušnega vidika ter začela komunicirati z dušo pokojnega kozlička.

Fasciniralo me je odkritje dušnega sveta živali, ki mi ga je predajal ta srčni kozliček.

Marsikomu se bo to zdelo neverjetno in celo nesmiselno, še posebej, če mu je dušni svet tuj in na živali gleda le skozi človeške oči.

Tisto, kar mi je predal, je: ob zakolu je začutil popolno svobodo in poletel tako razigrano, kot je prej živel. Dal mi je vedeti, da živali niso toliko vezane na samo fizično telo, kot to delamo ljudje, saj nekatere živalske duše resnično niso dolgo prisotne v fizičnem življenju, ampak dovolj, da dobijo tisto, kar potrebujejo. Ko sem ga vprašala, če je proti zakolu, mi je odgovoril, da NE. Njihovo telo je del tega, kar ne pomeni mučenja, ampak preko mesa in telesa, ki ga dejansko podarijo človeku, da nahrani sebe, določene živali izpolnjujejo svoj namen.

Na dušnem nivoju ne obstajajo kompliciranja ter prepričanja, ki bi krojile to, da duše živali živijo na tak način ter izpolnjujejo svoje dušne dolgove, kot tudi zaobljube in pogodbe.

Nato se je poslovila naša dolgoletna psička.

Ponovno sem spremljala njen dušni odhod, ki je potekal popolnoma na drugačen način, kot pri duši kozlička. Namen pasjega življenja namreč ni isti, zato je bil njen odhod bolj podoben človeškemu, saj je tudi njeno fizično življenje bilo drugačno in z drugačnim namenom, ki je povezan z življenjem človeka.

Res me vedno znova presuni ta dušni svet.

Zato toliko bolj uživam v raziskovanju svoje duše in življenja iz nje. Dušni svet ima mogočen čar, katerega del si definitivno tudi ti v vseh svojih dušnih zaobljubah, pogodbah in dolgovih.

Naj s teboj podelim še skrivnost novega dušnega odnosa (no ja, pravzaprav ni nov, ker so pogodbe sklenjene že v preteklih življenjih in ker se odnosi začnejo že veliko pred našim fizičnim rojstvom) – dušni odnos s novim psičkom, ki se je pred dnevi pridružil naši družini.

Marsikdo bo rekel: pač še en pes.

Ne, nikakor.

Pridružil se nam je mladiček star dobra 2 meseca.

Ni mi bilo potrebno dolgo raziskovati in čakati na dušno raven ter da začutim in prepoznam dogovore in pogodbe z našim novim članom 🙂

Že po nekaj urah, sem prepoznala najin dušni dogovor in njegov namen prihoda v našo družino. Prišel je z nalogo, da določene reči razreši ter da prinese svobodo v okolje in družino.

Seveda sem se upirala, ko sem čutila to, da bi to ravno on “moral” narediti in da je škoda, da je zato prišel.. ampak sem takoj dobila odgovor, da je to dušna odločitev in da lahko le sprejmem, da pač tako je.

Odkar raziskujem dušni svet, se zavedam, da ima vsaka duša svojo pot in svoje odločitve in da ni na meni, da presojam, kaj je za nekoga ok in kaj ne. Dušne odločitve ostajajo in tisto, kar določene duša potrebuje, res nihče ne more omejiti, prekiniti itd. Tudi, ko je govora o živalih. Tudi one so duše in potrebujejo izkušnje.

Uf, kako je lahkotno živeti in gledati na tak način – skozi oči duše je vse tako preprosto in enostavno 🙂 IN ZATO SE SPLAČA RAZISKATI TER PRISLUHNITI DUŠI IN DUŠNEMU SVETU.

Želiš raziskati svojo dušo?

Želiš vzpostaviti stik z njo?

Pridruži se brezplačnemu 4 dnevnemu izzivu, ki se začne že jutri, 20.8. Klik na gumb spodaj.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.